Westelijke Slagers Kombinatie

De Tikgeit stelde een nieuwe website samen en zorgde voor overzichtelijke informatie, gelardeerd met persoonlijke interviews en aansprekend beeldmateriaal.

 “De Tikgeit heeft de website opnieuw ingedeeld en de teksten zakelijker en bondiger gemaakt. Onze website is hierdoor uitdagender en beter leesbaar geworden. De Tikgeit denkt goed mee en is duidelijk in het uitleggen van hoe bezoekers de website benaderen.”

Male Silhouette Head Grey

Turn Business Improvement

De Tikgeit herschreef webteksten en een duurzaamheidsverklaring voor een grote autoleasemaatschappij, een klant van Turn. Tevens redigeerde De Tikgeit de teksten voor de nieuwe website van Turn.

“De Tikgeit is niet alleen erg goed in Nederlandse spelling en zinsopbouw, maar denkt ook graag mee over de doelgroep van de website en ‘triggers’ om bezoekers door te laten lezen.”

Anna

Global at home

Dit bedrijf, dat een klantenkaart uitgeeft voor boekingen bij meer dan 270.000 Europese hotels, wil meer Nederlandse websitebezoekers trekken. De ‘oude’ site bevatte een uit het Engels vertaalde, wat onsamenhangende toelichting. De Tikgeit dacht mee over een nieuwe indeling en zorgde voor nieuwe teksten, met daarin de meerwaarde van de kaart stap voor stap uitgelegd. Bovendien zijn ze SEO geschreven, dus makkelijk vindbaar voor zoekmachines.

 “Bij webteksten moeten consumenten in mijn optiek het idee krijgen dat het voor hen is geschreven. De teksten van De Tikgeit zijn duidelijk, helder en makkelijk leesbaar. Ik vind het erg prettig samenwerken, de snelheid en eenvoud spraken mij erg aan.”

Ricardo

Conversion Mob

De Tikgeit schreef content hubs en productomschrijvingen voor onder meer Sanidirect, Inshared en Mandemakers Keukens. SEO-teksten die de bezoeker aansporen tot actie: aanmelden of bestellen.

“Betrouwbaar, snel (zonder in te leveren op kwaliteit) , flexibel en vooral heel plezierig om mee te werken.”

Peter